top of page

ABOUT US

Tafelaar zijn ben je voor het hele leven. 

TAFELAARS VOOR HET LEVEN

Tafelronde 165 ziet een bijdrage aan de gemeenschap als een belangrijk doel. Zo organiseren wij leuke uitjes voor ouderen woonachtig in een verpleeghuis. Daarnaast organiseren wij jaarlijkse een hardloop evenement om daarmee een lokaal doel te ondersteunen. Hiermee hebben wij in de afgelopen jaren al ruim €10.000 opgehaald. 

INZET VOOR DE MAATSCHAPPIJ
NEDERLANDSCHE 
TAFELRONDE

De Tafelronde is een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.
Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.De Tafelronde bevordert onderlinge vriendschap en stimuleert tegelijkertijd dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Bij de Tafelronde ben je nooit in je eentje.De Tafelronde 165 Krimpenerwaard is een actieve en zeer sociale vereniging die graag haar steentje bijdraagt..

bottom of page